PRAVNO OBVESTILO

MEGGLE Wasserburg GmbH & Co. KG
Megglestrasse 6-12
83512 Wasserburg

E-mail: info@meggle.si

Zasnova, oblikovanje, produkcija
Directa d.o.o.
Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
www.directa.si

Pravilnik o zasebnosti
Pravilnik o zasebnosti, lahko najdete v spodnjem meniju strani.

Avtorske pravice
Vsebina na Molkerei Meggle Wasserburg GmbH & Co KG spletne strani je zaščitena z avtorskimi pravicami.

Molkerei Meggle Wasserburg GmbH & Co KG vam podeljuje pravico, da si ogledate in prenesete vse vsebine, podane na spletni strani družbe izključno za zasebne in nekomercialne namene. Na vsaki reprodukciji mora biti izrecno sklicevanje na avtorske in lastninske pravice vsebin v lasti MOLKEREI Meggle Wasserburg GmbH & Co . Vsebin ni dovoljeno spreminjati, niti uporabiti na drugih spletnih straneh ali računalnikih v omrežju brez pisnega soglasja MOLKEREI Meggle Wasserburg GmbH & Co.

Vsebina se ne sme reproducirati, predstavljati, razširjati ali kako drugače uporabiti za javne in komercialne namene.

Vsaka kršitev teh pogojev zahteva takojšnje uničenje katere koli vsebine, ki je bila natisnjena ali prenesena. V nasprotnem primeru si družba pridržuje pravico do zahtevka za odškodnino.

Pogoji uporabe
V pripravo informacij predstavljenih na naših spletnih straneh smo vložili veliko truda in skrbi. Molkerei Meggle Wasserburg GmbH & Co KG kljub temu ne prevzema nobene odgovornosti za popolnost, ažurnost in točnost teh informacij, niti primernosti za določen namen. Vsa tveganja, povezana z uporabo vsebine podane na naših spletnih straneh, v celoti krije uporabnik.

Na spletnih straneh, ki jih MOLKEREI Meggle Wasserburg GmbH & Co KG vsebuje tudi povezave na strani drugih ponudnikov. Molkerei Meggle Wasserburg GmbH & Co KG ne odgovarja za vsebino tretjih oseb, ki jih je mogoče doseči z uporabo teh povezav. Če Molkerei Meggle Wasserburg GmbH & Co KG odkrije – ali je obveščen – da spletna stran tretje osebe vsebuje nezakonite vsebine, bo ta povezava odstranjena v primerih, kjer je to tehnično izvedljivo in smiselna.

Vprašanja in komentarji
Ali imate vprašanja ali pripombe? Če je tako, prosimo, kliknite na “Kontakt” v meniju na dnu spletne strani.