Sredozemska nabodala z rožmarinom in česnovim maslom

Čas

4 pogrinjki
30 minut

Sestavine

» 1 bučka (približno 225 g)
» 125 g češnjevega paradižnika
» 4 velike vejice rožmarina
» 600 g svinjske vratovine
» črni poper
» 125 g Meggle česnovega masla (zmehčanega)

Priprava

Operite, očistite in narežite bučke. Operite in očistite paradižnik. Rožmarin operite in osušite. Operite meso, ga obrišite do suhega in narežite na kocke. Koščke mesa in zelenjave nabodemo na rožmarinove vejice, po možnosti jih predhodno prebodemo z leseno paličico da nam bo lažje. Začinite s poprom. Nabodala na vročem žaru opečemo z vseh strani, kar nam bo vzelo približno 8-10 minut. Pečena nabodala na koncu premažemo z Meggle česnovim maslom.
Namig: Specialitetam iz žara se krasno poda tudi Meggle kajmak!

SPOZNAJTE NAŠE PRODUKTE

  • Masla
    anemptytextlline
  • Zeliščna masla
    anemptytextlline
  • Jogurti
    anemptytextlline
  • Siri
    anemptytextlline
  • Smetane in sladice
    anemptytextlline
  • Antipasti
    anemptytextlline