Njoki z gobami, prepraženimi na zeliščnem maslu

Čas

2 pogrinjka
10 minut

Sestavine

» 250 g njokov
» sol
» 150 g gob (npr. lisičke, šampinjoni, bukov ostrigar, jurčki)
» 80 g Meggle zeliščnega masla,
» sveže mlet poper,
» sveže nariban muškatni orešček,
» 30 g sveže naribanega parmezan,
» sveža zelišča za prečiščevanje (npr. timijan)

Priprava

Njoke skuhajte v slanem kropu po navodilih proizvajalca. Gobe očistite in jih sesekljajte.
Meggle zeliščno maslo segrejte v globoki ponvi in ko se ta začne peniti, dodajte gobe in jih prepražite do zlato rjave barve. Dobro odcejene njoke dodajte v ponev h gobam in na hitro premešajte. Začinite po okusu s poprom in muškatnim oreščkom.
Postrezite posuto s parmezanom in svežimi zelišči.

SPOZNAJTE NAŠE PRODUKTE

  • Masla
    anemptytextlline
  • Zeliščna masla
    anemptytextlline
  • Jogurti
    anemptytextlline
  • Siri
    anemptytextlline
  • Smetane in sladice
    anemptytextlline
  • Antipasti
    anemptytextlline