Meggle Panna Cotta

Čas

4 pogrinjki
15 minut

Sestavine

» 1 l Meggle Panna Cotta
» Sadje – maline, robide, jagode, ali po želji
» Sadni ali čokoladni preliv
» Meggle Creme Pastisserie rastlinska krema za stepanje ali Meggle Spray stepena smetana v dozi

Priprava

Meggle Panna Cotto segrejemo na temperaturo 40 °C – 50 °C, dokler ne postane tekoča (ne sme vreti). Modelčke ali skodelice splaknemo s hladno vodo  in napolnimo s pripravljeno zmesjo.
10-20 minut pustimo stati na sobni temperaturi. Nato postavimo modelčke v hladilnik (4-8 ° C) za približno 4 ure. Ohlajeno strjenko iz modelčka zvrnite na krožnik in okrasite s sadjem in sadno ali čokoladno polivko.
Za piko na i sladico okrasite še z rastlinsko kremo za stepanje Meggle Creme Patisserie ali praktično stepeno smetano v dozi Meggle Spray.

SPOZNAJTE NAŠE PRODUKTE

  • Masla
    anemptytextlline
  • Zeliščna masla
    anemptytextlline
  • Jogurti
    anemptytextlline
  • Siri
    anemptytextlline
  • Smetane in sladice
    anemptytextlline
  • Antipasti
    anemptytextlline