Izdelki iz te kategorije:

Jogurt je zahvaljujoč svojemu prijetnemu okusu in slovesu zdravega živila postal izredno priljubljen del vsakodnevnega obreda prehranjevanja. Prav zato lahko z gotovostjo trdimo, da je eden izmed najpomembnejših predstavnikov fermentiranih mlečnih izdelkov. Meggle je kot proizvajalec mlečnih izdelkov znan tudi po svojih visokokakovostnih jogurtih. In ker se jogurti med seboj lahko razlikujejo v okusu, aromi, konsistenci, viskoznosti ali hranilni in energijski vrednosti, smo tudi v Meggleju poskrbeli za to, da imate v naši ponudbi možnost izbire med več vrstami jogurtov. Izbirate lahko med čvrstimi in tekočimi jogurti, sadnimi ali navadnimi jogurti, ter jogurti z različno vsebnostjo mlečnih maščob.

Grški Jogurti

Če je kdo znal uživati, so to bili sigurno stari Grki. Že v antični Grčiji je obstajal mlečni izdelek, ki je nosil ime oxylaga. To je bila vrsta jogurta v kateri se je najpogosteje uživalo v kombinaciji z medom. Meggle grški tip jogurta, je tako kot grška oxylaga ustvarjen za uživanje. S kremastim, gostim, polnim okusom in edinstveno teksturo ta jogurt napolni naša usta z okusom za grške bogove. Meggle grški jogurti so dostopni v treh okusih: naravni, jagoda in med. Pri tem se jagoda in med nahajata na dnu 150 g lončka. Samo pomešajte in uživanje se lahko prične!

 • Grški Jogurt - Natur
  anemptytextlline
 • Meggle grški jogurt z okusom medu
  GRŠKI JOGURT - MED
  anemptytextlline
 • Meggle grški jogurt z okusom jagode
  GRŠKI JOGURT - JAGODA
  anemptytextlline

Fruity Jogurti

Meggle za izdelavo svojih jogurtov uporablja kakovostno mleko iz izbranih kmetij in le najboljše jogurtove kulture. Prav slednje so zahvalne za posebno aromo, okus in konsistenco Meggle jogurtov. Linija Fruity predstavlja nabor izbranih sadnih jogurtov s prepoznavnim dizajnom, ki so lahko idealno okrepčilo med obroki, privoščimo pa si jih lahko tudi kot desert. Priročni so za domačo uporabo, kakor tudi izven doma. Za tiste, ki nimate časa za redne obroke in ste v stalni naglici Meggle nudi jogurtove napitke v 330 gramskem pakiranju, na voljo pa so tudi v lončkih s 150 gramsko embalažno vsebino. Na voljo je širok spekter okusov, ki bo zagotovo zadovoljil še tako izbirčnega ljubitelja sadno mlečnih napitkov!

Proteinski Jogurti

Pozdravljeni! Veseli smo, da se lahko srečamo, čeprav mi že vemo nekaj o vas. Vemo, da živite aktivno in imate cilje v življenju. Vemo, da redno vadite ali pa o tem vsaj resno razmišljate. Vemo tudi, da imate raje izdelke, ki podpirajo vaš življenjski stil. Če ste se prepoznali v teh besedah, potem dovolite, da vas seznanimo z Meggle Active Protein linijo jogurtov. Obstajajo jogurti in obstajajo proteinski jogurti. Za tiste, ki tega ne veste, razlika je pomembna. Meggle Active Protein jogurti so prilagojeni prav vašemu življenjskemu stilu. Vsebujejo količino proteinov, ki bo služil kot idealen dodatek vaši prehrani. Najdete jih lahko v 180 gramskih kozarčkih, pri čemer na proteine odpade celo 16 ali 13 gramov, kar je odvisno od okusa, ki ga izberete. Prvi, ki ga morate poskusiti je Meggle Active Protein natur, za njim pa izberite jogurt z okusom jagode ali hruške, ter se prepustite pravemu sadnemu uživanje.

 • Proteinski Jogurt - Natur
  anemptytextlline
 • Proteinski Jogurt - Jagoda
  anemptytextlline
 • Proteinski Jogurt - Hruška
  anemptytextlline